Dončić i Dragić odveli Sloveniju u polufinale Olimpijskih igara

Izvor: OkRadio.rs, 03.Avg.2021, 10:47

Dončić i Dragić odveli Sloveniju u polufinale Olimpijskih igara

Košarkaši Slovenije plasirali su se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto su u četvrfinalu pobedili selekciju Nemačke sa 94:70 (25:14, 19:23, 22:17, 28:16). Najefikasniji u timu Slovenije bio je Zoran Dragić sa 27 poena, Luka Dončić je upisao 20 poena, 11 asistencija i osam skokova, dok je Majk Tobi utakmicu završio sa 13 poena i 11 skokova.   U timu Nemačke najbolji je bio Maodo Lo sa 11 poena, dok je Nils Gifaj upisao poen manje.   Slovenija će u polufinalu igrati protiv pobednika četvrtfinala u kojem se sastaju Italija i Francuska.   U preostala dva četvrtfinala sastaće se Španija i SAD, odnosno Australija...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Rukometaši Danske u polufinalu OI

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Avg.2021

Rukometaši Danske plasirali su se danas u polufinale turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto su pobedili reprezentaciju Norveške sa 31:25 (13:12).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.