Izvor: RTS, 20.Jun.2021, 08:39

Na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara do 20.000 ljudi

Organizatori letnjih Olimpijskih igara u Tokiju razmatraju da dozvole prisustvo do 20.000 gledalaca na otvaranju 32. izdanja, koje počinje 23. jula.
Broj od 20.000 gledalaca na ceremoniji otvaranja podrazumeva posetioce koji su kupili karte i zvaničnike Olimpijskih igara, saznaje agencija Kjodo iz pouzdanih izvora bliskih organizatorima.

Vlada Japana je saopštila da će odobriti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << okupljanja do 10.000 ljudi u delovima zemlje koji nisu na udaru koronavirusa ili pod vanrednim merama, ali pod uslovom da ta brojka ne prelazi 50 odsto kapaciteta prostora u kojem se održavaju sportske igre ili koncerti.
Za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara se očekuje da organizatori obezbede dodatna mesta za zvaničnike povezane sa igrama, navode izvori agencije Kjodo i najavljuju da će o tom pitanju u ponedeljak biti održan video sastanak zvaničnika vlade Japana, gradskih vlasti Tokija i Međunardnog olimpijskog komiiteta.
Letnje Olimpijske igre biće održane od 23. jula do 8. avgusta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razmatra se do 20.000 gledalaca na otvaranju 32. Olimpijade

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2021

Organizatori ljetnih Olimpijskih igara u Tokiju razmatraju da dozvole prisustvo do 20.000 gledalaca na otvaranju 32. Olimpijade, koja počinje 23. jula.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.