DA LI ĆE PRIHVATITI PONUDU? Đorđević posle Tokija ponovo selektor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 15:57

DA LI ĆE PRIHVATITI PONUDU? Đorđević posle Tokija ponovo selektor!

Prva im je želja.

Po svemu sudeći neće još dugo Aleksandar Đorđević biti bez posle. Posle osvajanja šampionske titule i rastanka sa Virtusom ponude stižu sa svih strana

Pominjao se njegov Partizan, javljali su se ruski klubovi, a danas List La Prealpina iz Varezea tvrdi da je Aleksandar Đorđević jedan od najvećih kandidata da preuzme klupu Italije!

U slučaju da se Azuri ne plasiraju na Olimpijske igre Romeo Saketi će izvesno da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavi tačku na četvorogodišnji mandat, a Đorđević je neko koga najviše instance italijanske košarke žele za naslednika!

Srpski stručnjak je navodno prva želja predsednika italijanskog Saveza Đovanija Petrućija!

Makedonci jesu poraženi dva puta u prva dva kola na EURO, ali nisu razočarali, i danas (18.00) će imati priliku za častan oproštaj protiv Holandije koja ima maksimalnih šest bodova. Kvota na Lale je 1,36, na Makedonce 8,50, na iks 5,40, a na GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makedonija - Holandija.

Đorđević je sa milanskom Olimpijom 1993. osvojio evropski Kup Koraća, dok je sa klupe Virtusa uzeo FIBA Ligu šampiona 2019. i nacionalnu titulu ove godine. Nedavno je odbio poziv direktora Uniksa Klaudija Koldebele da postane šef stručnog štaba umesto Dimitrisa Priftisa. Đorđević i Koldebela bili su kratko saigrači u milanskoj Olimpiji pre nego što je srpski as završio igračku karijeru, a potom mu je čak bio i trener.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kamila, supruga Predraga Stojakovića
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.