Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2021, 10:18

AZIJA: Sepahan i Al Fajsali stižu na vrh, Jokohama i Tokio nastavljaju seriju

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

TOKUŠIMA - JOKOHAMA MARINOS, 11.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Skoro odličan utisak ostavila je Jokohama Marinos u dosadašnjem toku prvenstva Japana, ali to nije dovoljno za krunisanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kavasaki je priča za sebe. Jokohama je 18 koraka daleko od lidera, ali uz četiri meča manje, a danas može da smanji razliku pošto ima posla sa Tokušimom. Domaćin je 14. na tabeli, bez pobede je na četiri vezana susreta u prvenstvu, dok su Marinosi u ligi doživeli jedan poraz na 16 proteklih duela. Na poslednja tri su slavili.

TOKIO - OITA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pred Tokijom je, na papiru, jedan od najlakših rivala u okviru 20. kola Džej lige. U goste mu stiže Oita, koja je pretposlednja na tabeli i očajna na strani. Vezala je sedam poraza na gostovanjima i kao takva je idealan protivnik za one kojima je pobeda neophodna. Tokio je u sredini tabele, pucao je visoko i imao ambiciju da se domogne Lige šampiona, a sada je devet bodova daleko od zone kontinentalne elite i svaki poen je mnogo bitan. Tokio je u seriji od tri pobede.

MAČIDA ZELVIJA - EHIME, 12.00

(Fudbal, Japan 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ne ide Mačidi na domaćem terenu u poslednje vreme. Doživela je dva poraza kod kuće pa sa posebnom pažnjom danas pristupa duelu sa Ehimeom, koji je na rubu zone ispadanja. Gostima je, pak, prijalo da igraju na strani, pošto su na protekla tri gostovanja neporaženi, odnosno osvojili su sedam od maksimalnih devet bodova.

AL AKABA - AL FAJSALI, 17.00

(Fudbal, Jordan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Najtrofejniji jordanski sastav Al Fajsali ove sezone ima za cilj da povrati krunu od strane Al Vihdata. Trenutno je trećeplasiran sa tri boda i mečom manje u odnosu na vodeći sastav, a danas ima priliku da se izjednači sa njim ukoliko slavi na gostovanju Al Akabi. Domaćin je na osmom mestu, ali je slavio na dva prethodna duela, dok je Al Fajsali u poslednjem susretu poražen.

FULAD - SEPAHAN, 18.15

(Fudbal, Iran 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Najozbiljniji protivkandidat Persepolisu u borbi za krunu u Iranu je Sepahan. Trenutno je drugoplasiran sa tri boda i utakmicom manje, a baš danas može da se izjednači na čelu sa njim ukoliko uspe da savlada Fulad na gostovanju. Domaćin je, posmatrajući samo ligaške utakmice, neporažen na 21 utakmici kod kuće, ali se suočava sa Sepahanom koji je nanizao pet prvenstvenih pobeda na strani.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.