Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2021, 09:41

AZIJA: Poslednje kolo u Iranu, Persepolis pred promocijom, igra se u Kini, Japanu i Uzbekistanu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

SAPORO – GAMBA OSAKA, 11.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gamba Osaka se plasirala u osminu finala Lige šampiona Azije, ali je veoma slaba u domaćem prvenstvu i čeka je verovatno borba za opstanak. Saporo je solidan, u sredini >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tabele, sa dva meča bez poraza. Tim iz Osake je dobio današnjeg rivala sa 2:1 u prvom delu šampionata. Gamba je pobedila Saporo na četiri od pet poslednjih utakmica.

GUANGDŽOU SITI – KINGDAO, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kingdao je u očajnoj formi, ima četiri vezana poraza. I Guangdžou Siti je u padu, bet trijumfa je pet kola. U prvom delu sezone, tim iz Guangdžou, koji je nekada predvodio Dragan Stojković Piksi, dobio je današnjeg rivala sa 1:0 golom Leonkoa u finišu utakmice. Na dve od tri poslednje utakmice ovih klubova dolazio je tip 0-1.

ŠANDUNG – HENAN, 12.00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šandung je do prošlog kola bio lider Grupe A kineske Superlige, ali je ostvaren prvi poraz u sezoni, od vicešampiona, Guangdžoua sa 2:0. Maruan Felaini i drugovi danas imaju popravni protiv Henana koji je odličan, bez poraza je već pet kola. Na devet mečeva ima čak pet remija.

ŠENDŽEN – GUANGDŽOU FC, 14,00

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi šampionata Kine, igraju Šendžen i Guangdžou FC, timovi koji su zajedno sa Šandungom na čelu Grupe A sa po 18 bodova. Šendžen je ekipa koja je najviše uložila u pojačanje ove godine. Iz River Plejta je stigao Kolumbijac Kintero. Guangdžou već nekoliko godina s klupe vodi Italijan Fabio Kanavaro. Tradicija je apsolutno na strani tima iz Guangdžoua koji je dobio 10 vezanih utakmica protiv današnjeg rivala.

LOKOMOTIVA – NASAF KARŠI, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nasaf je u vrhu šampionata Uzbekistana, a u narednom periodu tim iz Karšija će biti jači za srpskog globtrotera Andriju Kaluđerovića koji je pre nekoliko dana potpisao za trećeplasirani tim u Superligi ove azijske zemlje. Gosti su vezali tri trijumfa. Lokomotiva iz Taškenta je na sredini tabela, ali je u lošoj formi. Vezala je tri meča bez pobede.

ESTAGLAL – SEPAHAN, 18.45

(Fudbal, Iran 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drama pred poslednje kolo elitne lige Irana. Persepolis je na pragu pete uzastopne titule jer ima dva boda više od Sepahana. Tim iz Isfahana čeka kiks lider, ali ima težak zadatak u Teheranu protiv prošlogodišnjeg vicešampiona Esteglala. Domaćin nema imperativ pobede jer je obezbedio treće mesto i plasman u Ligu šampiona Azije. U prvom delu prvenstva Sepahan je na svom terenu dobio današnjeg rivala sa 2:0. Pre toga je Esteglal dva puta u prestonici Irana pobedio ekipu iz Isfahana. Tri vezana međusobna susreta završena su tipom 2-3 gola.

PAJKAN – PERSEPOLIS, 18.45

(Fudbal, Iran 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošle sezone se Persepolis prošetao do titule u Iranu, ali je ove imao dostojnog rivala u Sepahanu. Ipak, velikan iz Teherana je na pragu odbrane trona jer ima zicer u gostima protiv Pajkana. Pobeda garantuje titulu. Domaćin je bez poraza več devet kola, ali je bezbrižan pred poslednje kolo. Persepolis je pobedio današnjeg rivala u prvom delu šampionata sa 1:0 golom Nurolahija.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Japan,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.