Zbog krađa u Nišu uhapšeni muškarac iz Nemačke i dva maloletnika iz Jagodine

Izvor: JužneVesti.com, 21.Maj.2021, 15:52

Zbog krađa u Nišu uhapšeni muškarac iz Nemačke i dva maloletnika iz Jagodine

Zbog sumnje su da su iz jedne apoteke ukrali novac i lekove, provalili u kiosk brze hrane, prodavnicu i pekaru, niška policija uhapsila je trojicu osumnjičenih, od kojih su dvojica maloletni, saopšteno je iz niške policije.

Kako saopštavaju, rasvetljene su teške krađe i uhapsili su E. A. iz Nemačke, dok će protiv dvojice maloletnika podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Sumnja se da su E. A, sedamnaestogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i četrnaestogodišnjak iz Jagodine, u noći između 28. i 29. aprila, provalili u jednu apoteku u Nišu i ukrali novac i lekove. Takođe se sumnjiče da su, u noći između 26. i 27. aprila, provalili u kiosk brze hrane, prodavnicu i pekaru iz kojih su ukrali novac - navedeno je u saopštenju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, E. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Policija će protiv dvojice maloletnika podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.