Usmrtio biciklistu automobilom pa pobegao, uhapšen

Izvor: B92, 30.Okt.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usmrtio biciklistu automobilom pa pobegao, uhapšen

Policija u Jagodini uhapsila je M.M. (25), koji je osumnjičen da je automobilom usmrtio 67-godišnjeg biciklistu i pobegao sa lica mesta.

"M.M je uhapšen zbog sumnje da je počino teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja i za krivično delo nepružanja pomoći povređenom licu", navodi se u saopštenju Policijske uprave u Jagodini.

Saobraćajna nesreca se dogodila 26. oktobra na lokalnom putu Jagodina - Ribare, a biciklista je preminuo nakon što je na njega automobilom naleteo M.M.

Osumnjičeni je zadržan i biće priveden nadležnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UDARIO BICIKLISTU I POBEGAO Starac preminuo na licu mesta, vozač uhapšen

Izvor: Blic, 30.Okt.2019

Policija u Jagodini uhapsila je M. M. (25), koji je osumnjičen da je automobilom usmrtio 67-godišnjeg biciklistu i pobegao sa lica mesta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.