Uhapšeni zbog otmice rumunske državljanke u Jagodini

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog otmice rumunske državljanke u Jagodini

Policija u Jagodini je uhapsila D.K. (64) i Z.K. (45) iz okoline Svilajnca zbog otmice rumunske državljanke.

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da su oni razvalili vrata na kući meštanke sela u okolini Svilajnca u kojoj je bila 51-godišnja rumunska državljanka, bivša nevenčana supruga D.K.

Potom su joj, kako se sumnja, zadali više udaraca i ubacili je u vozilo kojim su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Policija je istog dana pronašla osumnjičene >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i otetu ženu koja je imala lakše telesne povrede.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog otmice Rumunke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019

D. K (64) i Z. K (45) iz okoline Svilajnca uhapšeni su zbog otmice 51-godišnje državljanke Rumunije i određeno im je zadržavanje do 48 sati, saopštila je danas Policijska uprava u Jagodini...Kako se navodi, D. K i Z. K. uhapšeni su "zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.