Uhapšena žena koja je tukla bolesnog dečaka u Jagodini: Udarala ga dok je mališan povraćao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena žena koja je tukla bolesnog dečaka u Jagodini: Udarala ga dok je mališan povraćao!

Određeno joj je zadržavanje od 48 sati

Pripadnici MUP uhapsili su u Jagodini Z. P. (37) zbog postajanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilničko ponašanje, saopšteno je u PU Jagodina.

Sumnja se da je ona, zajedno sa svojim suprugom (43) 17. juna ove godine ispred jedne stambene zgrade u Jagodini fizički napala jednog petnaestogodišnjaka.

Z. P. je određena mera zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini.

Policija će, po nalogu tužilaštva, i protiv njenog supruga podneti krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje.

Podsetimo, žena je prišla dečaku i nasrnula na njega. Njegova majka je povodom ovog slučaja izjavila da njen sin ima srčanu manu, te da je nakon incidenta povraćao i žalio se na bolove u glavi.

Pogledajte rezultate

Da li bi ODRASLI prošli MALU MATURU? Pogledajte kako su se građani mučili sa pitanjima! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Jagodini uhapšena žena koja je udarila dečaka

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2019

Policija u Jagodini uhapsila je Z.P. (37) zbog sumnje da je zajedno sa svojom suprugom (43) ispred jedne stambene zgrade u tom gradu, fizički napala petnaestogodišnjaka.Na društvenim mrežama se u utorak pojavio snimak na kome se vidi kako žena prilazi grupi dece ispred ulaza jedne zgrade, viče...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.