Uhapšena grupa osumnjičena za prodaju droge u Jagodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2020, 15:31

Uhapšena grupa osumnjičena za prodaju droge u Jagodini

Pripadnici MUP su u dve odvojene akcije uhapsili N.M (33) i M.Đ (36) iz Jagodine, kod kojih su pronašli kokain, jedan gasni pištolj i tri pištolja sa municijom.

Oni se sumnjiče za neovlašćenju proizvodnju i stavljanje u promet droga i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

Policija je kod N.M. pronašla četiri kesice sa prahom za koji se sumnja da je kokain, a u njegovom automobilu još četiri kesice istog praha.

Prilikom preresa stana N.M. pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je gasni pištolj i 43 metka, navodi se u saopštenju.

U drugoj akciji, policija je kod M.Đ pronašla tri pištolja, pripadajuće okvire za njih i 43 metka. M.Đ se sumnjiči da je od januara na teritoriji Jagodine prodavao kokain.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni s kokainom, pištoljima i municijom

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Pripadnici MUP su u dve odvojene akcije uhapsili N. M (33) i M. Ð (36) iz Jagodine, kod kojih su pronašli kokain, gasni pištolj i tri pištolja s municijom...Oni se sumnjiče za neovlašćenju proizvodnju i stavljanje u promet droga i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja...Policija je kod N....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.