Uhapšen jer je pretio da će UBITI sudije, advokate i zapaliti sud

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen jer je pretio da će UBITI sudije, advokate i zapaliti sud

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen M.R (74) iz okoline Jagodine, jer je nezadovoljan presudom, pretio da će ubiti dvoje sudija, dvojicu advokata i upaliti sud.

Kako je saopšteno, M.R je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

- Sumnja se da je M.R u Kancelariji javnog izvršitelja u Jagodini, pretio da će ubiti dvoje sudija i dvojicu advokata i da će upaliti sud, nezadovoljan presudom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po kojoj ima novčana dugovanja koje je u naplatu preuzela ta Kancelarija", navodi se u saopštenju.

UBICAMA DECE SUDIĆE SE DAN ZA DANOM: Svaki postupak biće završen u rekordnom roku!

Osumnjičenom je, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Jagodini, određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.