Tepić: U telefonu Palminog saradnika snimci nagih maloletnica, Palma odgovara: Gnusne laži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 15:45

Tepić: U telefonu Palminog saradnika snimci nagih maloletnica, Palma odgovara: Gnusne laži

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić iznela je danas tvrdnje da MUP poseduje mobilni telefon jednog od najbližih saradnika predsednika Skupštine opštine Jagodine i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme u kome se navodno nalaze fotografije i snimci nagih maloletnih devojčica.

Tepić uz to tvrdi, da je reč o fotografijama i snimcima navodno ćerki Markovićevih najbližih saradnika koji su, kako je navela na konferenciji za novinare, na visokim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << funkcijama u Jagodini.

Potpredsednica SSP nije navela identitet tog Markovićevog saradnika, ali je rekla da joj je poznato pod kojim je okolnostima uhapšen u Jagodini 21. juna prošle godine i da mu je zaplenjen mobilni telefon koji se nalazi u organima MUP-a u Beogradu, uz pitanje da li je Tužilaštvu dostavljen mobilni telefon i ako nije ''zašto se to zataškava i ko koga štiti''.

Tepić je navela i da je pozvana da u petak da iskaz u Tužilaštvu u Kraljevu povodom optužbi koje je iznela protiv Markovića zbog navodnog podvođenja žena i devojčica u Jagodini, da nije obaveštena po kom osnovu jer je, kako kaže, već dala iskaz u Jagodini, ali navela da će se pozivu odazvati.

Novinarima je prenela i da je u utorak u Beogradu iskaz dao jedan od svedoka koji je, kako kaže, izneo svoja saznanja o navodnom podvođenju u periodu od 2010. do 2015. godine.

Tepić je kazala i da je muškarac, čiji je svedočenje pod zaštićenim identitetom emitovano na pres konferenciji 19. aprila, podneo krivičnu prijavu protiv Markovića jer je otkrio njegov identitet i pozvala Tužilaštvo da reaguje po službenoj dužnosti i privede Markovića navodeći da je za to delo zaprećena zatvorska kazna.

Marković:Gnusne laži Tepić o meni i mojim saradnicima

Predsednik Skupštine opštine Jagodina i lider JS Dragan Marković Palma odbacio je danas tvrdnje potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o navodnim snimcima i fotografijama maloletnica u mobilnom telefonu jednog od njegovih najbližih saradnika i istakao da je reč o ''najnovijoj gnusnoj i odvratnoj laži'' koju je Tepić plasirala.

''Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa mobilnim telefonima, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama'', naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Dodao je da će tražiti psihijatrijsko veštačenje Marinike Tepić zbog optužbi koje je iznela na njegov račun i ponovio da u Jagodini niti u bilo kom mestu gde je putovao i ''vodio delegacije'' nije bilo sumnjivih žurki, osim, kako kaže, zvaničnih večera kojima su prisustvovali i predstavnici medija.

''Današnju njenu konferenciju za novinare kockari bi nazvali blefom, a ja ne mogu tako da je nazovem, jer je po ko zna koji put najgrublje, najgnusnije, najodvratnije napala i mene i moje najbliže saradnike, a napala je i policiju i Tužilaštvo'', naveo je Marković.

Na navode Tepićeve da je jedan svedok podneo krivičnu prijavu protiv Markovića, odgovara da ga je tužio ''kriminalac, kradljivac automobila i lažov'', a ne svedok.

''On nije svedok ničega, jer ničega nije bilo. Može samo da svedoči o svojim krađama, kako je i gde i kome krao automobile i ko zna šta još'', naveo je Marković.

Biserka Jakovljević : Tepić je danas zloupotrebila moju maloletnu ćerku u političke svrhe

Povodom navoda Marinike Tepić reagovala je i direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević.

Jakovljević tvrdi da je Tepić danas zloupotrebila pretnje predstavnica jedne opozicione grupe građana njoj (Jakovljevićevoj) da će na društvene mreže postaviti neprikladne slike njene maloletne ćerke.

Jakovljević je u pisanoj izjavi navela da je slučaj prijavila policiji, koja je obavestila Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, i da je ta žena pritvorena i da joj je oduzet telefon o kome Tepić govori.

''Tepić je danas zloupotrebila moju maloletnu ćerku u političke svrhe, a da ni jednog trenutka nije pomislila na to kako će se iznošenje u javnost moje privatne situacije odraziti na moje dete'', navela je Jakovljević, uz poruku Tepić da prestane da ''laže građane Srbije''.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.