Svilajnac: Poginuo nakon što je sleteo s puta i udario u kamion

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 14:43

Svilajnac: Poginuo nakon što je sleteo s puta i udario u kamion

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Svilajnac - Despotovac, kada je putničko vozilo udarilo u parkirani kamion, poginuo je vozač putničkog automobila iz okoline Svilajnca.

"Nesreća se dogodila oko šest sati, putničko vozilo je sletelo sa puta i udarilo u parkirano teretno vozilo, u kome nije bilo nikoga", izjavila je Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.

Putničko vozilo je registarske oznake Svilajnca.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

CRNA TAČKA KOD VRANJA: Šleper sleteo sa puta na mestu gde je pre mesec dana stradao vozač autobusa

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jul.2020, 10:55

Na istom mestu gde se pre mesec dana dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradao vozač autobusa, a teško povređen vozač šlepera, u Ranutovcu kod Vranja, dogodilo se još jedna soabraćajka. Naime, u ponedeljak popodne na ovom delu magistralnog puta, krećući se iz pravca Vranja,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.