Sudar automobila i kamiona, pet osoba povređeno

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar automobila i kamiona, pet osoba povređeno

Između naplatnih stanica Jagodina i Batočina na auto-putu dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno pet osoba JAGODINA – U saobraćajnoj nesreći, koja se u utorak dogodila na autoputu Beograd-Niš, lakše je povređeno petoro ljudi, koji su se nalazili u putničkom vozilu. Na automobil, koji se posle naplatne rampe rampe kod Batočine, tačnije kod firme „Kronošpan“, uključivao na autoput u pravcu prema Beogradu, naleteo je kamion. Svih petoro putnika zbrinuto je u bolnici u Lapovu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sudaru na autoputu kod Batočine povređeno pet osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2019

Na autoputu, između Jagodine i Batočine, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno pet osoba, rečeno je Tanjugu u PU Jagodina...Do nesreće je došlo kada su se sudarili teretno i putničko vozilo...Povređeni su se nalazili u putničkom vozilu, a prevezeni su u zdravstvenu ustanovu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.