Rukometašice Naise u derbiju kola gostuju u Inđiji

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2021, 17:47

Rukometašice Naise u derbiju kola gostuju u Inđiji

Nakon remija sa Jagodinom u derbiju prethodne runde Rukometašice niške Naise i ove nedelje igraju u derbiju kola Superlige Srbije, a ovoga puta protiv ekipe Železničara iz Inđije. Meč se igra u Inđiji u sredu, 5. maja od 19 sati.

Nišlijke su na novom ispitu posle teškog meča sa Jagodinom. Izabranice Ljubomira Obradovića u okviru 21. kola šampionata gostuju četvrtoplasiranom Železničaru u Inđiji sa željom da održe korak sa vodećim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Jagodinkama.

Ostala su još dva kola regularnog dela šampionata, a Naisa će pokušati da iskoristi eventualni kiks Jagodine i preuzme tron pred doigravanje. U slučaju da se ništa ne promeni Naisa će sa druge pozicije u borbu za trofej. Izvesno je da će i Jagodina u plej-of, dok će se borba za ostale pozicije voditi do poslednjeg kola.

Železničar, sa kojim se niški tim sastaje u sredu, trenutno je na poslednjoj pozicji koja donosi nastavak takmičenja, a u prošlom kolu su rukometašice iz Inđije savladale Mladi radnik na svom terenu sa 33:24.

Naisa je pre remija sa Jagodinom imala osam vezanih pobeda i sada će u Inđiji pokušati da nastavi pozitivan niz. U prvom delu sezone u Nišu je Naisa savladala Železničar sa 34:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.