Pregovori o vladi u završnoj fazi

Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2012, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori o vladi u završnoj fazi

JAGODINA - Zamenik predsednika Jedinstvene Srbije Petar Petrović izjavio je da su dogovori o formiranju vlade Srbije u završnoj fazi i da očekuje da će vlada uskoro biti formirana.

"Što se tiče Jedinstvene Srbije, mi smo za to da se vlada formira sutra", rekao je Petrović, koji je i zamenik predsednika Skupštine grada Jagodine.

Najnovija vest da će demokrate i socijalisti uz pomoć manjih partija obezbediti većinu i bez LDP i Dinkića je dobra vest. Kamo sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da sa političke scene nestanu i Čeda Jovanović,izaslanik SAD i Dinkić koji je pod istragom za malverzacije. Kakva bi to bila vlada sa ministrom koji optužuje Srbe za zločin nad kosovskim Albancima, traži priznanje Kosova Republike i tvrdi da je Republika srpska genocidna tvorevina i ministar pod istragom za malverzacije sa državnim novcem.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pregovori o vladi u završnoj fazi

Izvor: Kurir, 09.Jun.2012

Što se tiče Jedinstvene Srbije, mi smo za to da se vlada formira sutra, kaže Petar Petrović..JAGODINA - Zamenik predsednika Jedinstvene Srbije Petar Petrović izjavio je da su dogovori o formiranju vlade Srbije u završnoj fazi i da očekuje da će vlada uskoro biti formirana..."Što se tiče Jedinstvene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.