Pobeda nad Slogom kao uvertira za derbi sa Izvorom (subota, 18h)

Izvor: KGsport.info, 26.Feb.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda nad Slogom kao uvertira za derbi sa Izvorom (subota, 18h)

Rukometašice Radničkog ugostiće sutra u svom „Jezeru“ ekipu Sloge iz Petrovca na Mlavi, u okviru 17. kola SLS. Pobeda bi „Tigricama“ puno značila pred nastupajući derbi sa aranđelovačkim Izvorom u sredu.
Aktuelne šampionke Srbije su pre par dana upisale veoma važan trijumf na gostovanju u Jagodini, koji im je omogućio da ostanu u trci sa vodećim Izvorom. Istovremeno, ova pobeda je popularnim „Tigricama“ izuzetno značila i na psihološkom planu, omogućivši im >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << da povrate izgubljeno samopouzdanje, nakon remija protiv Železničara i poraza u Nišu protiv Naise.
Sutrašnji rival, ekipa Sloge, nalazi se na šestom mestu prevenstvene tabele, sa 11 bodova iz 15 odigranih mečeva, tako da Kragujevčanke ne bi trebale da imaju većih problema na putu ka novom trijumfu. Tome u prilog ide i podatak da su rukometašice Radničkog u prvom delu sezone slavile u Petrovcu na Mlavi sa 30:26.
Početak susreta je zakazan za 18 časova, a ulaz je naravno besplatan.
 
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.