Izvor: Luftika.rs, 09.Mar.2021, 14:08

Palma vodi 100 lekara iz Srbije u Hurgadu da opletu kolce u moru i 6 dana plaćaju večnom blamažom

Kada mislite da vesti ne mogu biti nenormalnije baš uvek iz nekog ćoška iskoči Palma da vas demantuje. Prošli smo pozive Bil Gejtsu da proba pravo meso, obaranje Čukanovića, pileće nogiće, druga Betovena i nezaboravno kolo u plićaku Paraliji, a iz iste kuhinje stiže još jedna najava: Palma vodi 100 lekara u Hurgadu. Valjda valja i u Egiptu oplesti kolo pred kamerama, a srpsko zdravstvo u potpunosti udaviti.
Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma najavio je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 100 lekara specijalista i drugih medicinskih radnika iz zdravstvenih ustanova širom Srbije, besplatno boraviti u egipatskom letovalištu Hurgada od 11. do 17. aprila.
Navodeći da je obezbedio donatore koji će pokriti troškove putovanja, Marković je tokom posete Egiptu kazao da time izražava zahvalnost lekarima, jer su podneli „najveći teret borbe protiv epidemije koronavirusa“, saopšteno je iz njegovog kabineta.
Marković je u razgovoru sa guvernerom Crvenog mora Amr Hanafijem kazao da je Srbija dobila informaciju da u Egiptu „ne postoji papir“ o priznanju Kosova i dodao da bi Beogradu „jako značilo“, ako bi Kairo objavio zvanično saopštenje da ne postoji takav dokument, piše N1.
Podsetio je da Priština ubraja Egipat u zemlje koje su priznale Kosovo, kako je rekao, „samo na osnovu izjave bivšeg predsednika Morsija“.
Evo kako ti izgleda kad Palma vodi ljude na letovanje:

Palma jede pršutu, narod gricka nokte, zajedno jedemo govna (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.