Izvor: HotSport.rs, 15.Jun.2015, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLAKO SVI PALE MOTORE: Jagodina počela pripreme sa 40 igrača

Fudbaleri Jagodine počeli su pripreme za novu sezonu, a na prozivci novog trenera Milojka Gošića pojavilo se 40 igrača.

- Impozantna brojka, nećemo nikome uskratiti ambicije, ali rezultat je broj jedan i na to ćemo se orijentisati. Želim da do početka prvenstva 18. jula najbolje iskoristim vreme i izaberem najbolje – rekao je Gošić novinarima na stadionu.
Prema njegovim rečima u ekipi mora da dođe do smene generacije, pošto je došlo do određenog pada motivacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> - Jagodina je trofejna generacija, za kratko vreme napravljen je fenomenalan rezultat, ali postoji period uspona i stagnacije. Veliki svetski klubovi to brže pređu, dok je drugima potreban mali predah. Kod Jagodine je došlo do malog pada motivacije, potrošenosti energije, i sad smo u momentu kada moramo da krenemo na novi put – rekao je Gošić.
Gošić je ocenio da je “dobit za klub” to što ga vode ljudi u kontinuitetu i velikog iskustva i da iz tog razloga očekuje dobre rezultate.
- Sistem takmičenja je promenjen, imamo veći broj utakmica i zato nam je potreban veći fond igrača. Niko neće dostići pravu formu, nije to moguće za ovo vreme – zaključio je Gošić.
Fudbaleri Jagodine će bazični deo priprema provesti na Zlatiboru.
 
The post POLAKO SVI PALE MOTORE: Jagodina počela pripreme sa 40 igrača appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Jagodina: 40 igrača na prozivci

Izvor: B92, 16.Jun.2015, 08:19

Fudbaleri Jagodine počeli su pripreme za novu sezonu, a na prozivci novog trenera Miljojka Gošića pojavilo se 40 igrača..."Impozantna brojka, nećemo nikome uskratiti ambicije, ali rezultat je broj jedan i na to ćemo se orijentisati. Želim da do početka prvenstva 18. jula najbolje iskoristim vreme...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.