Niko o njoj ništa nije znao DVA MESECA: Sada su je pronašli, a njena ćerka ŠALJE PORUKU SVIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko o njoj ništa nije znao DVA MESECA: Sada su je pronašli, a njena ćerka ŠALJE PORUKU SVIMA!

Majka joj je nestala 11. avgusta

Jagoda Mladenović koja je nestala 11. avgusta, sa prebivalištem u Beloj Palanci, blizu Pirota, pronađena je u petak uveče u Beogradu.

Njena ćerka se zahvalila svima koji su se uključili u potragu za Jagodom.

- Zahvaljujući tome što ste objavili vest, kao i vašim čitaocima, naša majka je pronađena. Radnica apoteke u Beogradu je njenog sina koji je bio u blizini kontaktirala i sin je odmah krenuo po majku, zadržala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, da bi je policija identifikovala na licu mesta - napisala je Jagodina ćerka Milena.

Ona je dodala da je njen povratak kući bio otežan zbog bolesti.

- Veoma smo zahvalni građanima Beograda, Elvisu i Goranu, apoteci iz Nemanjine ulice, kao i vama koji ste objavili članak i omogućili da se ovo dobro završi - napisala je Milena.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.