Na inicijativu Kokeze oštećenim fudbalerima Borca, Jagodine i Donjeg Srema po 500 evra

Izvor: B92, 30.Jun.2020, 13:39

Na inicijativu Kokeze oštećenim fudbalerima Borca, Jagodine i Donjeg Srema po 500 evra

Oštećeni fudbaleri Jagodine, Donjeg Srema i Borca dobiće pomoć od strane FSS.

Kako je potvrđeno za B92.net, na inicijativu predsednika FSS Slaviše Kokeze, skupština FSS usvojila je odluku da pomogne igrače prema kojima neizmirene obaveze imaju Borac iz Čačka, Donji Srem i Jagodina.

U pitanju je jednokratna pomoć od po 500 evra za više od 50 fudbalera.

Bivši fudbaleri ugašenih klubova FK Borac Čačak i FK Jagodina štrajkovali su ovog meseca glađu zbog neizmirenih obaveza gradova Čačak i Jagodina koji su bili vlasnici spomenutih klubova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FSS na inicijativu Kokeze pomaže oštećene fudbalere sa 500 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020

Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FS S), na inicijativu predsednika Slaviše Kokeze, donela je danas odluku da jednokratno, sa po 500 evra, pomogne fudbalerima prema kojima neizmirene obaveze imaju Borac iz Čačka, Donji Srem i Jagodina...U pitanju je ukupno više od 50 fudbalera, njih ukupno više...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.