NEVREME UNIŠTILO SELO Tornado čupao drveće i oštetio 50 kuća u Dragocetu kod Jagodine

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVREME UNIŠTILO SELO "Tornado" čupao drveće i oštetio 50 kuća u Dragocetu kod Jagodine

U jakom nevremenu koje je danas u 14.45 sati pogodilo Pomoravlje, oštećeno je oko 50 kuća i dvorišta u selu Dragocet kod Jagodine, potvrdio je gradonačelnik Ratko Stevanović.

Stevanović je, obilazeći to selo, najavio da će grad pomoći svima koji su pretrpeli štetu.

Nevreme na području Pomoravlja trajalo je oko pola sata, a pojavio se i vrtlog sličan tornadu. Meteorolozi ističu da je reč o takozvanoj pijavici koja se iz gradonosnog oblaka spustila spustila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na seoske kuće i velika brzina vetra oštetila je krovove kuća, useve, čupala stabla iz zemlje, pomerala automobile.

"TORNADO" U JAGODINI Snažno nevreme pogodilo Pomoravlje

Povređenih u nevremenu nema, ali je nekoliko osoba zatražilo pomoć lekara zbog pretrpljenog šoka. Šteta od nevremena u ovom delu Pomoravlja još se utvrđuje.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEVREME UNIŠTILO SELO "Tornado" čupao drveće i oštetio 50 kuća u Dragocvetu kod Jagodine

Izvor: Blic, 24.Maj.2016

U jakom nevremenu koje je danas u 14.45 sati pogodilo Pomoravlje, oštećeno je oko 50 kuća i dvorišta u selu Dragocvet kod Jagodine, potvrdio je gradonačelnik Ratko Stevanović...Stevanović je, obilazeći to selo, najavio da će grad pomoći svima koji su pretrpeli štetu...Nevreme na području...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.