Mladenović (Nova stranka) u Jagodini: Toboganom iz akva-parka režim poslati na političko smetlište

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Jun.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenović (Nova stranka) u Jagodini: Toboganom iz akva-parka režim poslati na političko smetlište

Predsednik Beogradskog odbora Nove stranke Branko Mladenović kazao je na večerašnjem protestu "Jedan od pet miliona" u Jagodini da borba protiv zla koje je sve snašlo u Srbiji nije prestala i neće prestati do konačne pobede, saopštila je Nova stranka.

"Zlo koje je vas snašlo ima dva lica. Jedno je 'nedodirljivi' Vučić Aleksandar, a drugo je Dragan Marković Palma. Iskreno, ne zna se koje je od ta dva lica gore. Isto je i u Beogradu. Drugo lice zla koje je nas snašlo je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << večiti zamenik Goran Vesić", rekao je Mladenović i dodao da svako mesto širom Srbije ima svog Palmu i svog Vesića.

On je kazao da je njihov zajednički, glavni protivnik, kako navodi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"E, zato smo na ulicama gradova širom Srbije već šest meseci! Baš zato sam i ja danas ovde, i obraćam vam se kao predsednik Beogradskog odbora Nove stranke. Činjenica je da Beograd nije Srbija i da smo svi u istom problemu", poručio je Mladenović i dodao da je životni standard "nikad gori".

On je naveo da je "lokalni kabadahija od Jagodine napravio centar za zabavu za široke narodne mase".

"Bitno je da imate zoo-vrt, u kojem životinje žive u krajnje nehumanim uslovima, i u njemu žirafu Jovanču, ponos i diku Jagodine. Ponos i dika jednog grada treba da budete vi, njegovi građani, a ne žirafa! Bitno je da imate muzej voštanih figura, po ugledu na čuveni Madam Tiso, ali u vašem muzeju nijedna figura ne liči na onoga na koga treba da liči", rekao je Mladenović.

On je kazao da je poniženje "samo jedan deo rialitija ove vlasti, kojim pokušava da zamaže oči i prikaže kako u stvari sjajno živimo, samo toga nismo svesni".

"Molim vas da istrajete sa nama, da osvetlamo ime i obraz vašeg poznatog sugrađanina Svetozara Markovića i da zajedno oteramo ovo zlo. Hajde da Aleksandra Vučića, Palmu i ekipu baš tim toboganom iz akva-parka pošaljemo na političko smetlište, gde im je i mesto. Neka postanu samo deo ružne prošlosti. Samo hrabro! Do pobede", zaključio je Mladenović.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.