Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2021, 14:14

Marković Palma: Očekujem da tužilaštvo već sutra pokrene istražni postupak

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma izjavio je da se jutros samoinicijativno javio u Više tužilaštvo u Jagodini gde je zatražio "da se ispitaju svi navodi" potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, koja ga je optužila da na "žurkama" koje za političke i poslovne partnere pravi u Končarevu i Jagodini podvodi i maloletne devojke. Marković, koji je i predsednik Skupštine grada Jagodine, na konferenciji za novinare u tom gradu rekao je da je od tužilaštva zatražio "da ubrza proces jer je javnost uznemirena" i da "očekuje da već od sutra krene istražni postupak i da se taj postupak brzo završi".
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Palma: Očekujem da tužilaštvo već sutra pokrene istražni postupak

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2021

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković - Palma izjavio je danas da se jutros samoinicijativno javio u Više tužilaštvo u Jagodini gde je zatražio "da se ispitaju svi navodi" potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, koja ga je optužila da na "žurkama" koje za političke i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.