Marković: Čelnici Jagodine na vlasti još 20 godina

Izvor: Blic, 14.Jun.2010, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Čelnici Jagodine na vlasti još 20 godina

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković izjavio je danas da će sadašnji čelnici Jagodine ostati na vlasti još 20 godina, zahvaljujući veoma dobroj saradnji pozicije i opozicije.

"Mi se ne svađamo kao u drugim opštinama, možda i zbog toga što ne primamo dnevnice iz gradskog budžeta, a sve odluke donosimo zajedno i mnogo smo uradili u ovom gradu", rekao je Marković na svečanosti završetka radova na reci Belica.

U klupama Gradske skupšine Jagodine, uz Jedinstvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbiju na čijem je čelu Marković, a koja ima većinu, odbornike imaju DS, DSS, SRS, SPS, G17 plus, Udruženje građana "Jagodina 52" i PUPS.

Sednice skupštine traju samo 25 do 30 minuta, dodao je Marković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.