Majka maloletnice: Tepić iskoristila moju privatnu situaciju za linč Markovića Palme

Izvor: Danas, 12.Maj.2021, 15:43

Majka maloletnice: Tepić iskoristila moju privatnu situaciju za linč Markovića Palme

Direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini Biserka Jakovljević izjavila je danas da je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić za linč predsednika Skupštine Jagodine iskoristila njenu privatnu situaciju gde joj je jedna žena iz opozicione grupe građana pretila da će na društvene mreže postaviti neprikladne fotografije njene maloletne ćerke.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FAJT! Tepić: Palmin saradnik ima slike golih maloletnica u telefonu! Jakovljević: Marinika je zla žena i podmukli lažov

Izvor: Kurir, 12.Maj.2021

Tepić tvrdi da Palmin najbliži saradnik u mobilnom telefonu ima slike golih maloletnica, dok direktorka Centra za socijalni rad u Jagodini tvrdi da je Đilasova potpredsednica iskoristila problem u kom se našla njena maloletna ćerka, a koji nema veze s Palminim saradnikom, već jednom ženom iz redova...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.