Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021, 21:01

Mića Jovanović obrnuo ploču: Prvo govorio o podvođenju, sada se izvinjava Palmi

"Bio sam na desetak proslava koje je organizovao Dragan Marković Palma i gotovo uvek su se dešavale iste scene - nakon fajronta bi odabrana ekipa odlazila u sobe sa devojkama koje je Palma dovodio. Čak sam prisustovao i sceni kad je jedan bivši ministar, visoki funkcioner SPS-a, tražio od Palme da mu rasporedi pevačicu benda koji je svirao u njegovom omiljenom klubu 'Tigar'", rekao je osnivač Megatrenda i bivši član SPS Mića Jovanović, nastavljajući za portal Nova.rs priču o žurkama koje su se godinama organizovale u Jagodini. A onda je sve porekao, gostujući na Pinku nešto kasnije, navodeći da je bio isprovociran navodno setivši se dva detalja iz prošlosti. Čak se i dobrovoljno, javno prijavio da bude svedok odbrane na suđenju Markoviću.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Mića Jovanović se drugarski izvinjava Palmi: Nije bilo podvođenja, to sam rekao jer sam bio ljut

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2021

Osnivač Megatrenda i bivši član SPS-a Mića Jovanović porekao je ono što je o žurkama koje su se organizovale u Jagodini rekao za portal Nova.rs...On je, gostujući na Pinku, naveo "da je bio isprovociran setivši se dva detalja iz prošlosti". Čak se i dobrovoljno, javno prijavio da bude svedok...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.