Jagodina: Obeleženo 18 godina od ubistva novinara Milana Pantića

Izvor: Danas, 11.Jun.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Obeleženo 18 godina od ubistva novinara Milana Pantića

U Jagodini je danas obeleženo 18 godina od ubistva novinara iz tog grada Milana Pantića pomenom na gradskom groblju, nakon čega su porodica, prijatelji i kolege novinari položili cveće na mesto gde je Pantić ubijen i na bistu na trgu koji nosi njegovo ime. Članak Jagodina: Obeleženo 18 godina od ubistva novinara Milana Pantića se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalemegdan i naša stvarnost

Izvor: Danas, 11.Jun.2019

Pre desetak godina, u okolnostima koje je diktirao jedan taksista, razgovarao sam sa nepoznatom saputnicom o razlozima privlačnosti našeg grada za turiste. Članak Kalemegdan i naša stvarnost se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.