Izvor: Blic, 12.Jun.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAGODINA PODRŽAVA PRIVREDNIKE Bespovratna sredstva za otvaranje novih fabrika i zapošljavanje

Skupština grada Jagodine će, u cilju otvaranja novih fabrika i zapošljavanja građana, iz budžeta dodeliti bespovratna sredstva privrednim subjektima na svojoj teritoriji, za investicione projekte kojim se unapređuje lokalni ekonomski razvoj. Sredstva će biti dodeljena na osnovu javnog poziva, a odluku da se on raspiše doneli su juče odbornici lokalne skupštine.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bespovratna sredstva privrednicima za otvaranje novih radnih mesta

Izvor: B92, 12.Jun.2019

Jagodina -- Skupština grada Jagodine dodeliće bespovratna sredstva firmama na svojoj teritoriji, za investicione projekte kojima se unapređuje lokalni ekonomski razvoj...Sredstva će biti dodeljena na osnovu javnog poziva, a odluku da se on raspiše, doneli su juče odbornici Skupštine grada...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.