Decenija od ubistva novinara Milana Pantića

Izvor: TvojPortal.com, 11.Jun.2011, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Decenija od ubistva novinara Milana Pantića

/vesti online/ Deset godina od ubistva novinara Milana Pantića njegove ubice i nalogodavci nisi kažnjeni niti su poznati motivi za izvršenje tog krivičnog dela. Novost je jedino da je u jagodinskoj Policijskoj upravi osnovana radna grupa koja će se isključivo baviti rasvetljavanjem Pantićevog ubistva.


Policija je do sada radeći na tom slučaju, kako navodi, ispitala više od 1.500 osoba, dok ih je nekoliko stotina bilo na poligrafu.

Podsećamo da je bivši ministar policije Dragan Jočić u martu 2005 rekao da "Milan Pantić nije trebalo da bude ubijen već samo zastrašen, ali da je ubijen greškom onih koji su bili poslati da ga zastraše".Ostatak vesti pročitajte na linku

jagodinaSrbija10 godinaubistvo novinaramilan panticistraga u mestu
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.