Jagodina: Pas mu napao poštara, a zatim vlasnik sprečavao inspektorku da izađe iz dvorišta

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Pas mu napao poštara, a zatim vlasnik sprečavao inspektorku da izađe iz dvorišta

I.I. (27) iz Jagodine, čiji je pas napao poštara, uhapšen je po prijavi veterinarske inspektorke kojoj nije dozvolio da izađe iz dvorišta njegove kuće.

I.I. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti i protivpravno lišenje slobode.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

U saopštenju se navodi da se sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je I.I. pretio veterinarskoj inspektorki i nije joj dozvolio da izađe iz dvorišta njegove kuće, a ona je postupala po prijavi da je iz njegovog dvorišta izašao pas i pokušao da napadne poštara.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HAPŠENjE U JAGODINI: Pas pokušao da napadne poštara, pa vlasnik nije dao inspektorki da izađe iz dvorišta

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2019

Pripadnici MUP-a u Jagodini uhapsili su I. I. (27) iz Jagodine zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i protivpravno lišenje slobode Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su I....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.