Bivši fudbaleri Jagodine na sastanku kod Dragana Markovića Palme

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 19:12

Bivši fudbaleri Jagodine na sastanku kod Dragana Markovića Palme

Predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma zakazao je za utorak sastanak sa nekadašnjim fudbalerima Jagodine.

Oni traže isplatu dugovanja i nedavno su najavili od Skuštine grada isplatu dugovanja u roku od 10 dana ili će započeti protest ispred opštine.

Informaciju o prijemu kod prvog čoveka grada saopštio je Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost (SPFN).

"Jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su igrači pozvani da sutra dođu na sastanak na kome će razgovarati o reševanju problema i isplati dugova. Pohvale na račun Dragana Markovića Palme. Da ne bude nesporazuma, SPFN se ograđuje od politike, bilo kakvih političkih aktivnosti bilo koje političke stranke, ali moramo da pohvalimo odgovorno ponašanje. Tako se ponašaju ozbiljni ljudi koji ne beže od odgovornosti", saopšteno je iz Sindikata.

Nekadašnji superligaš, trenutno petoligaš kao Jagodina Tabane, bio je finansiran u najvećoj meri iz gradskog budžeta.

Predstavnici grada bili su u upravljačkom telu kluba, a odlukom o istupanju iz saveznog ranga takmičenja, fudbalerima i njihovim porodicama naneta je velika šteta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.