BRZA TRAKA KA BEOGRADU ZATVORENA: Deo mosta se srušio na auto-put kod Jagodine

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2019, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRZA TRAKA KA BEOGRADU ZATVORENA: Deo mosta se srušio na auto-put kod Jagodine

Saobraćajna policija odmah je obavestila JP „Putevi Srbije“, koje će u ponedeljak izaći na teren i početi sanaciju mosta – Deo betonske konstrukcije mosta preko reke Lugomir kod Jagodine na auto-putu Niš-Beograd oko 18 sati pao je na kolovoz. Zbog toga je obustavljen saobraćaj u brzoj traci, dok se u sporoj i srednjoj odvija bez problema. Pročitajte još - Srušio se most, povređene dve osobe Saobraćajna policija odmah je obavestila JP „Putevi Srbije“, koje će u ponedeljak izaći na teren i početi sanaciju mosta.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Otpao deo mosta na auto-putu kod Jagodine

Izvor: RTS, 01.Sep.2019

Na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, na kolovoz je pao deo betonske konstrukcije mosta preko reke Lugomir. Nakon delimične obustave, saobraćaj je normalizovan. Iz J.P. "Putevi Srbije" tvrde da nije otpao deo konstrukcije, već da je došlo do oštećenja dilatacije mosta. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.