Izvor: RTS, 13.Sep.2021, 18:22

Automobil naleteo na traktor kod Ćuprije, jedna osoba poginula, tri povređene

Uhapšen D. J. (32) iz okoline Jagodine, koji je sinoć u blizini Ćuprije izazvao tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je poginula 67-godišnja žena, a tri osobe, među kojima dvoje dece povređeno.
MUP saopštava da je D. J. uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo, teško delo protiv bezbednosti saobraćaja".
On se sumnjiči da je upravljajući "golfom" naleteo na traktor u čijoj korpi se prevozila 67-godišnja žena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, a vozač traktora i dvoje dece koji su bili u kabini pored njega zadobili su lakše povrede.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.