Iran: Izuzetno veliki odaziv birača

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Feb.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran: Izuzetno veliki odaziv birača

 Glasanje u Iranu produženo je dva sata zbog visoke izlaznosti birača, objavila je državna televizija koja se poziva na ministarstvo unutarnjih poslova.

Gotovo 55 milijuna Iranaca ima pravo glasa, a biraju  290 poslanika parlamenta, i 88 članova skupštine eksperata, zaduženih da imenuju vrhovnog vjerskog vođu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glasanje u Iranu produženo zbog velikog odziva birača

Izvor: Studio B, 26.Feb.2016

Glasanje na parlamentarnim izborima u Iranu danas produženo je najpre dva sata, a potom još za sat vremena zbog visoke izlaznosti birača, objavila je državna televizija pozivajući se na ministarstvo unutrašnjih poslova...Gotovo 55 miliona Iranaca ima pravo glasa, a biraju 290 poslanika parlamenta...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.