Izvor: Blic, 01.Nov.2020, 23:33

ISHOD AMERIČKIH IZBORA OD EPOHALNE JE VAŽNOSTI ZA SAD, ALI I ZA SVET Preko 60 miliona ljudi je već glasalo, a to nagoveštava rekordnu izlaznost i uvećava izglede da TRAMP BUDE PORAŽEN

Džona Garnera, nekadašnjeg američkog potpredsednika (1933-1941), danas se, osim istoričara i politikologa, niko ne bi sećao da jednom prilikom nije na živopisan način izrazio frustraciju funkcijom koju je obavljao. Komentarišući to koliko malo konkretnih zaduženja ima i koliko je malo ili nimalo u mogućnosti da utiče na odluke predsednika Frenklina D. Ruzvelta - po čemu se nije razlikovao od većine potpredsednika pre, a ispostaviće se i posle njega - Garner je konstatovao da potpredsednička funkcija „ne vredi ni kofe vruće pišaćke“.
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.