I u Bujanovcu otvorena sva biračka mesta

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jun.2020, 08:19

I u Bujanovcu otvorena sva biračka mesta

Svih 59 biračkih mesta na teritoriji opštine Bujanovac za lokalne i republičke izbore otvoreno je na vreme u 7 sati, potvrdio je Faruš Islami, predsednik Opštinske izborne komisije (OIK). Prvi podaci o izlaznosti znaće se posle 10 sati. Pravo glasa u Bujanovcu ima 43.480 birača koji mogu da glasaju za 9 lokalnih lista i 21 parlamentarnu.  
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sremska Mitrovica: Izlaznost 57,67 odsto

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2020

Izlaznost u Sremskoj Mitrovici na današnjim izborima bila je 57,67 odsto...Svih 57 biračkih mesta na teritoriji Grada Sremska Mitrovica zatvoreno je u 20 sati...Izbore na našem sajtu možete pratiti i ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

RIK: Sva biračka mesta otvorena u 7.00, nije bilo neregularnosti

Izvor: Blic, 21.Jun.2020

Vladimir Dimitrijević, predsednik Republičke izborne komisije, rekao je za TV Pink "da su biračka mesta danas otvorena na vreme, u 7 sati, u skladu sa zakonom".

Nastavak na Blic...

Izbori počeli na vreme i u Bujanovcu

Izvor: JUGpress.com, 21.Jun.2020

BUJANOVAC..U Bujanovcu je tačno u sedam sati otvoreno 59 biračkih mesta na koliko se danas glasa...U ovoj opštini 43.480 upisanih birača danas može da glasa za devet listi za lokalne i 21 parlamentarnu...I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

U Bosilegradu do 14 sati glasalo više od 30 odsto birača

Izvor: Danas, 21.Jun.2020

Do četrnaest sati u opštini Bosilegrad na 31 biračko mesto glasalo je više od trideset procenata od 7.606 birača, potvrdio je za Danas predsednik Opštinske izborne komisije Miodrag Jakimov.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.