Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2021, 20:33

Zoran Čičak priveden zbog tvita o izborima za MZ u Novom Sadu

Kako saznaje N1, Zoran Čičak, nekadašnji političar i jedan od osnivača Jugoslovenske Levice, bio je pozvan da da izjavu u svojstvu građanina, nakon tvita objavljenog posle nedavnih izbora za mesne zajednice u Novom Sadu.
Čičak je na svom tviter nalogu objavio: “Svaka mesna zajednica da zaduži jedan snajper… Da bi utakmica bila fer“, i ispod te rečenice članak o Andreju Vučiću i SNS ekipi koja je prisustvovala izborima za Savete mesnih zajednica u Novom Sadu.
Свака >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << месна заједница
Да задужи један снајпер
Да би утакмица
Била фер. pic.twitter.com/c4PcrMzLQj
— Zoran Čičak (@zorancicak) June 14, 2021

U članku navodi da se sumnja da su Marko Bosanac Boske i osoba sa nadimkom “Snajper” (Slobodan Milutinović Snajper) bili zaduženi za navodnu kupovinu glasova i pritisak na birače, što je verovatno i bio povod za Čičkovu reakciju, međutim, ubrzo su tabloidi bili preplavljeni ovom rečenicom (tvitom Zorana Čička) i naslovima “Skandalozno, ludilo, jezivo” manira, kako se poziva na ubistvo Andreja Vučića.
Za sada nije poznato da je ovaj sporni tvit direktan razlog njegovog privođenja, ali mediji javljaju da je povod „pisanje o predsedniku Aleksandru Vučiću“.
Podsetimo, veliki broj neregularnosti zabeležen je tokom izbora za savete mesnih zajednica u Novom Sadu. S jedne strane su nezavisni kandidati građana koji više ne žele da prepuštaju velikim strankama da uništavaju njihov kraj. Na drugoj strani su neshavtljivo veliki napori vladajuće Srpske napredne stranke da uzme sve mandate na najnižem nivou upravljanja.
U prethodnom periodu, Novosađani su dobijali na poklon brendiranu SNS kafu, čarape i sliku nasmešenih gradonačelnika Vučevića i predsednika Vučića, a par dana uoči izbora krenulo je i zastrašivanje.

Ove izbore obeležile su hrabre žene koje su kao nezavisni kandidati odlučie da pruže otpor ucenama i zastrašivanju Srpske napredne stranke.
Šefe, a da poništimo mi ove novosadske izbore samo gde su pobedile komšije?

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U MZ Gradac pobedila opozicionarka, naprednjaci pokazali šta je sila i poništili izbore

Izvor: Luftika.rs, 16.Jun.2021, 11:50

Izbori za savete mesnih zajednica (MZ) koji su održani pre nekoliko dana širom Srbije bili su priprema i pokazna vežba za parlamentarne izbore iduće godine, odnosno u kakvoj atmosferi će oni biti sprovedeni i čemu se mogu nadati opozicioni kandidati.. Navikli smo da Srpska napredna stranka (SNS)...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.