“ZA BUDUĆE GENERACIJE” – SPP predala listu za lokalne izbore Rožajama, Bijelom Polju, Pljevljima i Baru

Izvor: SandzakPress.net, 26.Sep.2022, 22:16

“ZA BUDUĆE GENERACIJE” – SPP predala listu za lokalne izbore Rožajama, Bijelom Polju, Pljevljima i Baru

Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori predvođena mr. Seidom Hadžićem predala je listu za lokalne izbore u Rožajama, Bijelom Polju, Baru i Pljevljima najavljene za 23. oktobar 2022. godine. SPP izlazi pod sloganom “Za buduće generacije”. Izbori su, kako naglašavaju, važni da bi došlo do promjene lokalnih uprava koje su dovele do stagnacije svih opština i do raseljavanja dominantnog bošnjačkog naroda. U Rožajama, Bošnjačka stranka brani apsolutnu vlast pa je fokus SPP-a da >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << se taj, kako kažu, pogubni scenarij ne ponovi jer je doveo do maksimalnog zaduživanja Opštine, a razvojnih projekata nije ni bilo. Stoga, SPP će prema svim anketama biti tas na vagi i odlučivati u kojem smjeru će se nova vlast formirati. Što se drugih gradova tiče, cilj SPP je postati parlamentarna stranka na lokalnom nivou kako bi Bošnjaci imali što kvalitetniji glas i u tim opštinama. Izvor: SANA The post “ZA BUDUĆE GENERACIJE” – SPP predala listu za lokalne izbore Rožajama, Bijelom Polju, Pljevljima i Baru appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Hadžić: Želimo dovesti investitore u Rožaje

Izvor: SandzakPress.net, 27.Sep.2022, 13:07

Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori predvođena magistrom Seidom Hadžićem predala je listu za lokalne izbore u Rožajama, Bijelom Polju, Baru i Pljevljima najavljene za 23. oktobar. Za Rožaje će, kažu, nastupiti treća etapa nade za opstanak njegovog naroda. –Zadnjih 20 godina jedna ekipa...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.