Vulović: Izbori vetar u leđa politici Aleksandra Vučića

Izvor: RTS, 20.Maj.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulović: Izbori vetar u leđa politici Aleksandra Vučića

Kandidat Srpske liste u Zubinom potoku Srđan Vulović rekao je da su jučerašnji izbori za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova i Metohije još jednom dali vetar u leđa politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić.
Kandidati Srpske liste pobedili su na vanrednim izborima za gradonačelnike u sve četiri opštine na severu Kosova, osvojivši veći broj glasova uz veću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izlaznost nego na lokalnim izborima 2017.

Srpska lista u sve četiri opštine je osvojila 94, 24 odsto glasova. Njeni predstavnici ističu da je srpski narod na severu Kosova i Metohije još jednom nedvosmisleno i skoro jednoglasno, potvrdio spremnost da odlučno brani svoj opstanak i politička prava.
Kandidat Srpske liste u Zubinom potoku Srđan Vulović rekao je da su izbori u toj opštini protekli u mirnoj i tolerantnoj atmosferi.
"Mogu da kažem da su jučeršanji izbori u Zubinom potoku bili referendum za politiku Srpske liste", rekao je Vulović gostujući u Dnevniku RTS-a.
Ističe da su izbori još jednom dali vetar u leđa politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, što znači da su jednoglasno glasali za tu politiku.
"Sva ova naša borba od ratnih dešavanja nas je ujedinila i skoro da više nema potrebe da se pričate običnom građaninu šta je politika države Srbije, odnosno predsednika Aleksandra Vučića, a to je politika da ostanemo ovde, svoj na svome", rekao je Vulović.
Kao budući gradonačelnik, Vulović kaže da će njegova obaveza i dužnost biti da u narednom periodu pokrene poljoprivrednu proizvodnju u Zubinom potoku, s obzirom da su prethodna rukovodstva dosta uradila na infrastrukturi i objektima od javnog značaja.
"Probaćemo da opštinu Zubin potok stavimo na zdrave ekonomske noge, odnosno da opština bude samoodrživa", rekoa je Vulović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srpska lista pobednik na vanrednim izborima u sve četiri opštine na severu KiM

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Maj.2019

U sve četiri opštine na severu Kosova i Metohije pobedili su kandidati Srpske liste, osvojivši veći broj glasova. Izlaznost je na ovim izborima bila nešto veća nego na lokalnim izborima 2017. godine. Predsednik Aleksandar Vučić čestitao pobedu Srpskoj listi...Za Srpsku listu u severnoj Kosovskoj...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.