Izvor: RTS, 21.Jul.2020, 09:18

Vučić sa naprednjacima o formiranju Vlade

U zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu počeo je sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima liste "Aleksandar Vučić-Za našu decu", koja je na izborima odnela ubedljivu pobedu.
Kod Vučića su došli gradonačelnik Novog Sada i funkcioner SNS Miloš Vučević, predsednik Izvršnog odbora stranke Darko Glišić, funkcioneri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SNS Marko Đurić, Marija Obradović i Milenko Jovanov, a od koalicionih partnera pojavili su se Milan Krkobabić i Rasim Ljajić.

Vučić kao predsednik Srbije treba da odredi mandatara za sastav nove vlade.
Prethodnih dana, predsednik se sastao sa svim strankama koje su osvojile mandate na izborima, osim sa strankom SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina, koji je odbio da dođe na konsultacije.
Vučić je razgovarao sa predstavnicima koalicije SPS-JS Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom, kao i sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem.
Takođe, sastao se i sa predstavnicima manjinskih partija, predsednikom Stranke pravde i pomirenja Mumaerom Zukorlićem, predsednikom PDD-a Šaipom Kamberijem, kao i sa predsednikom SVM-a Ištvanom Pastorom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo sastanak Vučića sa naprednjacima o formiranju vlade, evo ko PREDSTAVLJA SNS

Izvor: Blic, 21.Jul.2020

U zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu oko devet časova počeo je sastanak šefa države Aleksandra Vučića sa predstavnicima liste "Aleksandar Vučić-Za našu decu", koja je na izborima odnela uvedljivu pobedu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.