Vučić najpopularniji političar 2018. godine: Da se sada održe izbori SNS bi uzeo čak 53,8 odsto glasova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2019, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić najpopularniji političar 2018. godine: Da se sada održe izbori SNS bi uzeo čak 53,8 odsto glasova!

Predsednik Srbije je za svoj rad dobio ocenu 4,2, daleko više od bilo kog drugog.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je popularniji od svih ostalih političara zajedno i 57 posto ispitanika ga je ocenilo kao političara koji je ostavio najpozitivniji utisak u 2018. godini, pokazuju rezultati novogodišnjeg istraživanja "Politike" i agencije Faktor Plus.

Predsednik Srbije je, u izboru ocena od 1 do 5, za svoj rad dobio ocenu 4,2, daleko više od bilo kog drugog. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

SNS je kao stranka i dalje ubedljivo vodeća, jer bi za nju, ako bi sada bili održani vanredni izvori, glasalo 53,8 posto ispitanih.

Cenzus bi prošle još samo SzS sa 14,4 i SPS sa 9,8 posto glasova.

Na pitanje da li očekuju parlamentarne izbore u 2019, tek 30 posto ispitanika je odgovorilo potvrdno. Gotovo polovina, 48 odsto, ne očekuje izbore, a 22 posto nema stav o tome.

DESET DOMAĆIH I JEDNA KINESKA "ZVER" Vojska Srbije je u 2018. godini dobila REKORDNO NAORUŽANJE
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.