Vreme Bartomeua ističe, Barselona dobija prvu ženu predsednika?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme Bartomeua ističe, Barselona dobija prvu ženu predsednika?

Španski mediji već krenuli da pišu o izborima koji su tek za dve godine.

Sociosi katalonskog kluba se spremaju za izbore koji nam slede 2021. godine, španski mediji pišu da će trenutni predsednik kluba Đozep Bartomeu imati velikog rivala u vidu Marije Teisidor.

Teisidor je u klubu od 2015. godine, trenutno vrši funkciju direktora i glavnog sekretara u Barseloninom odboru. U intervjuu za RAC 1 izjavila je sledeće.

"Trenutno ne mislim o kandidaturi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali videćemo šta će doneti budućnost. Svaki socios voli svoj klub, svi želimo da doprinesemo boljitku kluba, trenutno sam zadovoljna kako klub funkcioniše i gde se trenutno nalazimo", izjavila je Teisidor za španske medije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.