VUČIĆ O MOGUĆEM PROTIVKANDIDATU NA IZBORIMA Moraćemo da pronađemo ko će tom kandidatu moći da se suprotstavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 16:24

VUČIĆ O MOGUĆEM PROTIVKANDIDATU NA IZBORIMA "Moraćemo da pronađemo ko će tom kandidatu moći da se suprotstavi"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Budimpešti da u Srbiji narod da bira i da on i njegova stranka neće tražiti podršku stranog faktora, već naših građana, ljudi koji vole Srbiju.

Vučić je tako odgovorio na pitanje da se Miodrag Majića, sudije Apelacionog suda u Beogradu, pominje kao kandidat opozicije za predsednika Srbije i ironično primetio da se veoma plaši, i da će SNS zbog toga morati verovatno da traži nekog ko može da pobedi takvog kandidata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- To je veliki borac za ljudska i manjinska prava, imaće podršku svih ambasada zapada. Moraćemo da pronađemo ko će tom kandidatu moći da se suprostavi - dodao je on.

Rekao je da je opoziciji značajna podrška stranog faktora, ali njemu i stranci je bitna samo podrška građana Srbije.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.