VUČIĆ POSLE POBEDE NA IZBORIMA: Dugo sam u politici, ovakav trenutak nikada nisam doživeo! Dobili smo dva miliona glasova

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2020, 22:20

VUČIĆ POSLE POBEDE NA IZBORIMA: Dugo sam u politici, ovakav trenutak nikada nisam doživeo! Dobili smo dva miliona glasova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz štaba Srpske napredne stranke posle ubedljive pobede na parlamentarnim izborima

- U politici sam dugo, ali naravno nikada ovakav trenutak nisam doživeo. Večeras smo dobili ogromno poverenje naroda, najveće ikada u Srbiji, u uslovima kada je malo ko uto verovao. Dobili smo veliko upozorenje naroda da moramo da budemo još odgovorniji, još ozbiljniji i marljiviji i da moramo da napravimo najbolje moguće rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nas narod i građane - rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da je SNS dobio više od 2 miliona glasova, nakon čega je usledio ogroman aplauz.

- Pobedili smo svuda. Pobedili smo u svakom mestu u inostranstvu, pobedili smo tamo gde nikada nismo. Pobedili smo tako da smo u Republici Srpskoj dobili 90 % glasova. Pobedili smo od Čikaga do Beča, Moskve, sa 57 odsto, a u Sočiju sa 95 odsto, rekao je Vučić, a aplauzi nisu prestajali. Sutra čekamo da OEBS prebroji glasove sa KiM, tamo je rekordna izlaznost bila - rekao je Vučić i zahvalio se građanima u južnoj srpskoj pokrajini,

- Želim da se zahvalim svim građanima Srbije koji su uprkos lošim vremenskim prilikama, svim pretnjama, uprkos pokušajima mnogih da ih zaplaše koronom izašli na izbpore i što su razumeli da je budućnost Srbije važnija od svih nas. Mi ćemo morati da se pripremimo na jesen i da čuvamo zdravlje ljudi - rekao je Vučić.

- Čestitam svima, ono što je za nas važno, to je da ovakvo poverenje naroda dobijete za ogroman rad i trud i rezultate za koje su su mnoi podsmevali. I dok su se oni podsmevali, narod se inatio. Ovo nam znači jer narod traži i od nas da se menjamo, da budemo bolji nego do sad i da svaki napor bude još veči, da bi rezultati bili još bolji. Rekli smo narodu da će prosečne plate biti 950 evra do 2025. Sad imamo još jedan cilj - da izgradimo Srbiju i da se merimo sa najrazvijenijim zemljama sveta. Tajna uspeha je u planu i programu, u onome što radite, što činite, a ne u onome koliko ste uspešni u kritici - rekao je Vučić, obraćajući se mladim ljudima u stranci.

- Pretpostavljam da smo pobedili na svim mestima, ali neću da vidim bahatost i aroganciju, rekao je Vučić prisutnima, dok aplauz u sali nije prestajao.

- Ovolika podrška našoj listi je dodatno opterećenje. Napravili smo da Srbija ima najveći rast, a to od nas kao najozbiljnije stranke i očekuje. Hvala i ženama, koje su naaviše glasale, jer one najbolje znaju šta je sigurnost i stabilnost.

- Nikada Srbija nije dala svoje srce i razum kao što ga je sada dala nama! To je za nas i mene lično teret od 1000 kilograma i ne ljutite se ako pogrešimo, ali obećavam da ću se zajedno sa svim ovim ljudima boriti svim svojim srcem i svim svojim znanjem za Srbiju! Živela Srbija! - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO OBRAĆANJA VUČIĆA IZ ŠTABA: U politici sam dugo, ali ovakav trenutak nikad nisam doživeo!

Izvor: Kurir, 21.Jun.2020

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz štaba stranke nakon ubedljive pobede naprednjaka na izborima.

Nastavak na Kurir...

TREŠTE TRUBAČI U ŠTABU SNS Selaković zaigrao kolo, Brnabićka sa osmehom od uha do uha, VELIKO SLAVLJE zbog pobede (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Jun.2020

U toku je veliko slavlje u štabu Srpske napredne stranke, a lideri stranke uz trubače i glasnu muziku proslavili rezultate na izborima:

Nastavak na Blic...

Vučić: Za SNS glasalo dva miliona građana

Izvor: Radio 021, 21.Jun.2020

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je SNS večeras dobio veliko poverenje naroda, ali i veliko upozorenje da moraju da budu marljiviji, istakavši da je za SNS glasalo više od dva miliona građana...On je na konferenciji za novinare u štabu SNS rekao da su oni od nešto...

Nastavak na Radio 021...

Vučić: 'Strahovito ubedljiva' pobeda SNS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jun.2020

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kazao je da je stranka pobedila "strahovito ubedljivo", nakon što prvi preliminarni podaci CeSID-a pokazuju da su osvojili preko 60 odsto glasova na parlamentarnim izborima u Srbiji 21. juna. "Večeras smo dobili ogromno poverenje naroda,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.