Izvor: Blic, 08.Avg.2020, 15:56

ULAZIMO U OPASNU FAZU OBRAČUNA Naše društvo je do ponoći autokratsko, a od ponoći sve više DIKTATORSKO, zavijeno u procedure i OSVETE

Bili nelegitimni parlamentarni izbori, pa prošli. Bili rezultati na osnovu kojih je SNS potvrdio apsolutnu hegemoniju, pa nam ostali. Bili protesti, prvi nasilni još od hapšenja Radovana Karadžića 2008. godine, pa utihnuli. Samo bi neko naivan pomislio da će vladajuća medijsko-politička mašinerija te događaje posmatrati mirno, bez pritisaka na društvenu sferu. Ne iznenađuje ni to što mesec dana kasnije i dalje ciljano napada političke protivnike. Ali jeste neobično da među prokazanima budu i oni koji svojim mišljenjem tek preispituju monolog o zlatnom dobu, vrednosno ili na nivou činjenica. Ovih je dana zaista potrebno malo da se osvane na naslovnicama tabloida. tužno i strašno – smešno se izgleda povuklo iz javnosti i dalo u beg, verovatno da i ono ne bi bilo gurnuto u kategoriju antisrpskih plaćenika.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.