U Italiji napravljena anti-Juve alijansa, šta to znači za Ikardija?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Italiji napravljena "anti-Juve" alijansa, šta to znači za Ikardija?

Zanimljiv plan najvećih italijanskih klubova.

Mauro Ikardi je iskazao želju da ostane u Interu i izbori se za svoje mesto u timu, ali Antonio Konte nema milosti.

Argentinac je otpisan, čeka se njegova prodaja koja bi mogla da donese značajnu zaradu za neke dalje poslove na letnjoj fudbalskoj pijaci.

Korijere delo sport tvrdi da je nastala takozvana "Anti-Juve" alijansa kako bi najveći klubovi sa Apenina sprečili Juventus u nameri da dovede napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "neroazura".

Taj dogovor bi značio da će Ikardi otići u Napoli, Arkadijuš Milik u Romu, a Edin Džeko konačno stigao u Inter.

Ključ u svojim rukama drži upravo Ikardi koji bi pomogao čitavu priču time što bi pristao na transfer na San Paolo.

Napolitanci su spremni da ponude 70 miliona evra na ime obeštećenja, kao i višegodišnji ugovor igraču vredan devet miliona evra po sezoni.

"Bjankoneri" su već napravili odličan tim i Ikardi im nije naročito neophodan, ali nema sumnje da bi tim potezom rešili mnoge probleme sa konkurencijom.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.