To ne pomaže Srbiji

Izvor: B92, 13.Jun.2021, 19:36

"To ne pomaže Srbiji"

Izvestilac EP za Srbiju Vladimir Bilčik ocenjuje da zajedničke vojne vežbe sa Rusijom i Belorusijom ne pomažu napretku Srbije na putu evrointegracija.

”Evropska perspektiva se ogleda i u jasnim izborima u okviru spoljne politike, posebno u današnjim geopolitičkim uslovima”, naveo je Bilčik na savom Tviter nalogu.

Bilčik ukazuju da vesti o vojnoj vežbi ”Slovensko bratstvo”, u kojoj Srbija učetvuje zajedno sa Rusijom i Belorusijom, ”nisu od pomoći” >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u trenutku kada srpska diplomatija traži podršku EU pred političku Međuvladinu konfrenciju Srbija-EU koja će se 22. juna održati u Luksemburgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILČIK MISLI DA VOJNA VEŽBA "SLOVENSKO BRATSTVO" NAMA NE IDE U PRILOG: To je greška koju neće napraviti dva puta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021

Bilčik ukazuju da vesti o vojnoj vežbi "Slovensko bratstvo", u kojoj Srbija učetvuje zajedno sa Rusijom i Belorusijom, "nisu od pomoći"..Izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik ocenjuje da zajedničke vojne vežbe sa Rusijom i Belorusijom ne pomažu napretku Srbije na putu evrointegracija...As...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Srbija u makazama EU, Rusije i SAD

Izvor: Danas, 14.Jun.2021, 13:30

Vojska Srbije od 8. do 19. juna učestvuje na vojnoj vežbi "Slovensko bratstvo 2021" sa Rusijom i Belorusijom, na jugozapadu evropskog dela Rusije, što u EU izaziva zabrinutost i podizanje obrva, samo nekoliko dana posle odluke da Srbija ne otvori nijedno poglavlje u pristupnim pregovorima. 

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.