Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Ako Đilas poziva na podršku trebalo bi da razgovara sa strankama

Poslanica Nove stranke Marinika Tepić izjavila je danas da koliko zna nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas nije razgovarao sa tom strankom o učešću na beogradskim izborima.

"Koliko znam Đilas nije razgovarao sa Novom strankom, niti nekom drugom parlamentarnom strankom. Trebalo bi da kad poziva ljude da ga podrže da razgovara sa njima", rekla je Tepić na Radio-televiziji Vojvodine upitana o eventualnoj saradnji Nove sa Đilasom.

Ona je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da se ona ne meša u rad gradskog odbora Nove u Beogradu, ali da je sigurna da će se njene kolege uskoro izjasniti o Đilasovoj nameri da se kandiduje za gradonačelnika.

Bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas najavio je da će učestvovati u trci za gradonačelnika Beograda i da još ima vremena za dogovor da bude kandidat za gradonačelnika jedne opozicione kolone.

"Odlučio sam da uđem u trku za gradonačelnika Beograda i da uradim sve što mogu da se zaustavi propadanje prestonice Srbije", rekao je Đilas u intervjuu magazina NIN.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.