Izvor: Blic, 15.Feb.2021, 00:42

Svetski mediji ocenjuju da pobeda Kurtija na izborima na Kosovu OTEŽAVA napore Zapada u sporu Beograda i Prištine

Svetske novinske agencije izvestile su večeras o vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji, uz ocene da verovatna pobeda pokreta Samoopredeljenja komplikuje napore Zapada da reši spor izmedju Beograda i Prištine, kao i da pregovori o normalizaciji odnosa dve strane nisu bili na listi prioriteta nijedne partije.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pobeda Kurtija otežava napore Zapada u sporu Beograd - Priština

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2021

Svetske novinske agencije izvestile su o vanrednim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji, uz ocene da verovatna pobeda pokreta Samoopredeljenja komplikuje napore Zapada da reši spor između Beograda i Prištine, kao i da pregovori o normalizaciji odnosa dve strane nisu bili na listi prioriteta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.